Låse og tømrerfrmaet Kristian Kristensen St. lihme ved Nørup
Tømrer og låsefirma Nøruå
Om Låse- og Tømrerfirmaet Kristian Kristensen

Top professionelt håndværk udført med præcision og faglig stolthed. Det er vores målsætning, og det er hvad du får. Hos os er kundernes tilfredshed det vigtigste, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Vi er beliggende i Lille Lihme ved Nørup mellem Bredsten og Billund. Vi kører dog over det meste af trekantsområdet og Grindsted og Billund-området. Vi laver alt fra små opgaver, tagrender, tilbygning, istandsættelser, nybyggeri, tagudskiftninger til større ombygninger/tilbygninger af din lejlighed, hus eller 1. sal.

Der er fokus på kvalitet hele vejen, og vi bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har fokus på funktion og æstetik, og vi ved, at professionel planlægning og en god dialog med kunden, er afgørende for et godt resultat.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige underentreprenører i alle faggrupper.
Så får du løst alle typer bygningsopgaver her hos os.

Uanset hvilken opgave du har, om det er reparationer, udbedringer ombygninger, nybygninger, vedligehold, eller nedrivning, er vi klar til at tage en snak om det og udføre det med stor knowhow og ekspertise. Vi varetager total, medbyg og fag entrepriser.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer, at arbejdet er omfattet af Byg Garantiordningen.


Tag os med på råd fra starten. Vi bestræber os på at få den optimale løsning til jeres behov.
- Hvis en opgave er værd at gøre, er den værd at gøre ordenligt.

Mange års erfaring betyder professionel håndtering af enhver opgave. Det gælder lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte leveringstider. Vi tager også gerne totalentreprisen på projektet. Kontakt os her for at høre mere om, hvad vi tilbyder.Services   Tryghed hos os   Vidste du?
bulletin Vinduer og døre
bulletin Nyt tag - samt tagrenovering
bulletin Låsearbejde
bulletin Trægulv
bulletin Køkken og bad
bulletin Levering af materialer + gode råd!
  Vi er medlem af DANSK BYGGERI hvilket bl.a. sikrer dig, som kunde, en Byg-garanti  og at arbejdet bliver udført i god kvalitet og af dygtige håndværker.

dansk byggeri kristian kristensen
  Vi laver ikke kun alt indenfor låse og tømrerarbejde, men vi lejer også lift ud.

Så hvis du står og mangler en lift til dit arbejde i højden, så ring til os og vil hjælpe dig med opgaven.

Låse og Tømrerfirmaet Kristian Kristenen | Rodalvej 58 | 7183 Randbøl | Tlf: 75 88 37 39 | info@kristian-kristensen.dk